AJANKOHTAISTA

Kuntavaalit su 13.6.21.

OAJ:n vaalikone on auki.

https://www.oaj.fi/politiikassa/kuntavaalit-2021/vaalikone/

 

Käy katsomassa ja kuuntelemassa myös OAJ HAAPAJÄRVI-yhdistyksen Facebook- sivuilta haapajärvisten ehdokkaiden vaalivideoita. Saat selville Haapajärvellä ehdokkaina olevien mielipiteitä Haapajärven koulujen ja koulutuksen tilasta. Tärkeää on myös, että äänestät ja vaikutat omaan ehdokkaaseesi, että saamme pidettyä tärkeitä, yhteisiä asioita vaaliteemana. OAJ:n vaalislogan on #Isot asiat päätetään lähellä sinua! Lue lisää OAJ:n sivuilta tästä.

 

Viimeinen virkistystuen maksupäivä on 4.6.2021, joten kiirehdi, jos et vielä ole sinulle varattua tukea käyttänyt. Ota yhteys sihteeri Johannaan.

 

Perinteiset laidunkauden kahvit saamme jälleen nauttia Häggmannin kahvilassa viikoilla 22 ja 23. Kahvitteluaikaa on siis maanantaista 31.5. lauantaihin 12.6. Saat nauttia kahvin ja lisukkeen jäsenkorttiasi näyttämällä.

 

Taulunpyyhkiäisten tilalta olemme varanneet jokaiselle jäsenelle mahdollisuuden käydä aterioimassa Haapajärven ABC- liikenneasemalla tulevan kesäkuun aikana (1.-30.6.2021). Jokainen jäsen saa joko ruokailla paikan päällä seisovasta pöydästä tai tilata ala carte- listalta haluamansa annoksen, yhtä hyvin voit nauttia pitsan tai hakea sen kotiin tai kerätä myymälän puolelta piknik eväät. Etusi on 16€ ja sen saat käyttää kerran kesäkuun aikana näyttämällä jäsenkorttiasi ABC:n kassalla. Polttoaineen ostamiseen ei etua saa käyttää.

 

OAJ-sovellus käyttöösi puhelimeesi!

Kaikki OAJ-palvelut löydät helposti omasta puhelimestasi, kun lataat siihen uuden OAJ-sovelluksen. Lataa se ohjeen mukaan, kirjaudu ja hyödynnä OAJ-edut ja palvelut missä vain liikut. Sovelluksessa on muun muassa mobiilijäsenkortti, jäsenedut, Fiilismittari, uutiset ja blogit, Opettaja-lehti, vakuutustiedot, tärkeää tietoa työelämästä ja tietysti myös OAJ:n sähköiset palvelut. OAJ:n jäsenkirjeessä 11.3.2021 sähköpostissa on tarkemmat ohjeet.

 

Muistathan, että Oaj:n jäsenkortilla 2020-2022 saat jäsenetuja St1- ja Shell- huoltoasemilta. Tässä linkki. Käy avaamassa asiakastili. Tässä ohjeet suoraan OAJ:n sivuilta.