AJANKOHTAISTA

Kuntavaalit 2021 lähestyvät! Koulutus ratkaisee! Isot asiat päätetään lähellä sinua! Lue lisää OAJ:n sivuilta tästä.

 

OAJ-sovellus käyttöösi puhelimeesi!

Kaikki OAJ-palvelut löydät helposti omasta puhelimestasi, kun lataat siihen uuden OAJ-sovelluksen. Lataa se ohjeen mukaan, kirjaudu ja hyödynnä OAJ-edut ja palvelut missä vain liikut. Sovelluksessa on muun muassa mobiilijäsenkortti, jäsenedut, Fiilismittari, uutiset ja blogit, Opettaja-lehti, vakuutustiedot, tärkeää tietoa työelämästä ja tietysti myös OAJ:n sähköiset palvelut. OAJ:n jäsenkirjeessä 11.3.2021 sähköpostissa on tarkemmat ohjeet.

 

OAJ:n juhlagaala pe 9.4.2021!

Arvoisa vuoden 2020 Koulutusvaikuttaja ja OAJ:n jäsen!

OAJ antoi kaikille Suomen opettajille ja alan esihenkilöille vuoden 2020 Koulutusvaikuttaja-tunnustuksen Educa-messuilla. Sen kunniaksi OAJ toivottaa kaikki jäsenensä tervetulleiksi juhlagaalaan 9.4.2021 klo 18.30–21.00. Gaala lähetetään suorana lähetyksenä. 

 

Puheiden ja tervehdysten lisäksi gaalassa esiintyvät Vesala ja Lauri Tähkä & Revohka. Tilaisuuden juontaa imitaattori-näyttelijä Jarkko Tamminen. Linkki juhlaan, lisätiedot ja tarkempi ohjelma löytyvät OAJ:n verkkosivuilta.  

Tervetuloa! Tässä linkki tarkempiin tietoihin.

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ 

 

 

 

Virkistystukea omaan hyvinvointiin- teema jatkuu keväällä 2021. Ota yhteys sihteeri Johannaan.

 

Muistathan, että Oaj:n jäsenkortilla 2020-2022 saat jäsenetuja St1- ja Shell- huoltoasemilta. Tässä linkki. Käy avaamassa asiakastili. Tässä ohjeet suoraan OAJ:n sivuilta.